Téma: GPRS
V telefonu mám simkartu od O2. Skoro každý den mi chodí SMS zprávy, že mi odečítají za O2 GPRS peníze. Jak to GPRS můžu zakázat? Nebo proč mi to vůbec oedčítají? Děkuji.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
V telefonu mám simkartu od O2. Skoro každý den mi chodí SMS zprávy, že mi odečítají za O2 GPRS peníze. Jak to GPRS můžu zakázat? Nebo proč mi to vůbec oedčítají? Děkuji.
asi si nezakázal stahování počasí, změny na burze, HTC nastavení místa, data o pozici GPS staelitů, vše musíš vypnoutmísto a GPS v příslušných nastavenícha to první už nemůžu najít tak si musíš poradit hledej v nastavení
A nebo si připlatit 150 Kč měsíčně za "Internet v mobilu"
Upřímně, jaký má takový telefon smysl bez připojení na Internet?
Můžu potvrdit.Mám t-debil a od nich surf a mail a bohatě to stačí.Oni se mi pokoušeli nacpat Internet+,ale v týhle zlodějně je podporovat nebudu.Na surfování,počasí,google mapy a nějakou komunikaci přes icq je to dostačující.Když něco ztahuju tak přes wi-fi.A jen těd jsem jaksi odříznutej z důvodu pozdního zaplacení a nikde jsem nenašel,jak to plně vypnout.Co dvě minuty,mi to píše,že nemám aktivní služby.Páč je to od t-debilu přednastavený.Předtím jsem měl ipaq514 a stímhle jsem se ani jednou nesetkal,naštěstí platba proběhla,tak jen čekám na znovuzapojení.Vypínat se mi ty věci nechce,protože bych si je musel pokaždý znovu při aktivním wi-fi zapínat a toto radši přežiju.
Stránky 1