Téma: Pamět telefonu
Poradí někdo? Mám telefon HTC CHACHA ,a mám s ním několik zásadních problémů. V prvé ředě je to interní paměť telefonu. Přesto, že jsem do telefonu prakticky nic nového neinstaloval, a když tak na SD kartu, mám ze 150MB volných sotva 13MB. Vše co bylo možné, jsem přesunul, či přeinstaloval na SD kartu a stejně mi to neustále hlásí nedostatek paměti a spouští se průvodce "vyčištěním". Jenže není co čistit. Na telefonu není vůbec nic. Naprosto s s tím nevím rady. Zvláště, když chci telefon využít k účelu, ke kterému byl stvořen, a to je Facebook. Jakmile ho zapnu, paměť je plná a telefon nespolupracuje, sekne se a pod. Dalším a to ještě větším problémem je výdrž baterie. Pokud vypnu vše, jako zmíněný facebook, zakážu data na pozadí, wifi, bluetooth a pod., vydrží baterie při běžném provozu a volání celý den, co už je samo o sobě otřesné, protože i hloupá Nokie, kerou mám jako služební vydrží cca 5 dní. Pokud ovšem zapnu všechny zmíněné aplikace, telefon po 3 - 4 hodinách umírá. Je to problém mého telefonu, nebo opět někdo pustil do prodeje krám?? Sice velmi pohledný, ale prostě krám.