1

Téma: Fotak u HD2

Dobry den,
potrebuju poradit: mam ted HTC HD2 a mam velky problem s fotakem: vsechny fotky maji takovy jako mleny zavoj a kdyz jsem hledal v cem je problem, objeil jsem v metadatech, ze vzechny fotky jsou foceny s clonou 3,2 - at je to v noci nebo primo do slunicka; to je samozejme spatne a potom se nemuzu divit nevalitnim fotkam... Ovsem: co s tom? na nastaveni v aplikaci Fotoaparat (defaultni) to nijak nereaguje a jinou aplikaci ktera by nahradila tu originalni neznam - mohl by jste mi nekdo poradit kde sehnat jakou aplikaci? Chtel bych to zkusit s jinym programem nez si zacnu myslet, ze je to hardwarm...

Predem mockrat dekuju za promptni odpoved smile

2

Re: Fotak u HD2

Honza Kopecky napsal:

Dobry den,
potrebuju poradit: mam ted HTC HD2 a mam velky problem s fotakem: vsechny fotky maji takovy jako mleny zavoj a kdyz jsem hledal v cem je problem, objeil jsem v metadatech, ze vzechny fotky jsou foceny s clonou 3,2 - at je to v noci nebo primo do slunicka; to je samozejme spatne a potom se nemuzu divit nevalitnim fotkam... Ovsem: co s tom? na nastaveni v aplikaci Fotoaparat (defaultni) to nijak nereaguje a jinou aplikaci ktera by nahradila tu originalni neznam - mohl by jste mi nekdo poradit kde sehnat jakou aplikaci? Chtel bych to zkusit s jinym programem nez si zacnu myslet, ze je to hardwarm...

Predem mockrat dekuju za promptni odpoved smile

ahoj ano slysel sem o tomhle problemu a jelikoz se o htc dlouhodobe zajimam tak sem navstivil i jejich stranky kde je tento problem popsan jsou to stranky www.htc.cz nekde by tam mela byt polozka pro zakazniky nebo pro majitele htc a tam by se melo zadat vyrobni cislo telefonu a nasledovne by se vam meli zobrazit programy  a ja mam pocit ze mezi temi programy sem videl i program kterej by mel odstranit tu clonu.:) preji hezky zbytek dne